Rize Belediyespor Play Off Yolunda Bugün Deplasmanda Trabzon BBSK'ya Konuk Olacak

Rize Belediyespor Play Off Yolunda Bugün Deplasmanda Trabzon BBSK'ya Konuk Olacak
Rize Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Lig'in 18. Haftasında bugün deplasmanda Trabzon Büyükşehir Belediyespor (BBSK)’ya konuk olacak.

Rize Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Lig'de bir haftalık milli aranın ardından bugün saat: 13.00’da Beşirli Spor Salonunda Trabzon BBSK ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Cengiz Ömer ve Murat Çelik hakem ikilisi yönetecek.

Rize Belediyespor son maçında sahasında lider Beliktaş Safi Çimento’ya yenilirken, Trabzon BBSK ise Spor Toto’ya deplasmanda kaybetti.

Rize Belediyespor 10 puanla 8. Sırada, Trabzon BBSK ise 6 puan ve averajla 9. Sırada yer alıyor.

Ligin ilk devresinde Rize'de oynanan karşılaşmayı Rize Belediyespor 28-24 kazanmıştı.

Normal sezonu ilk 8 takım içerisinde tamamlayacak takımların play off’a kalacağı ligde Rize Belediyespor deplasmanda rakibini mağlup ederek ilk 8 içerisindeki yerini garantilemek istiyor.

150 golle gol krallığında Süper Lig’in zirvesinde yer alan Rize Belediyespor’da Serkan Mehmet Kibar ile 106 golle 4. Sırada olan Trabzon BBSK’lı Alihan Birinci bugünkü karşılaşmada takımlarının en büyük kozu olacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.