Rize, çalıştaya konu oluyor

Rize, çalıştaya konu oluyor
Vahşi Hayatı Koruma Derneği ve Rize Belediye Başkanlığı koordinatörlüğünde İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salonda “Doğu Karadeniz’in Zümrütü Rize” konulu çalıştay düzenlenecek.

RİZE, ÇALIŞTAYA KONU OLUYOR

23 Ekim 2009 Cuma günü 15.00- 18.00 saatleri arasında Vahşi Hayatı Koruma Derneği ve Rize Belediye Başkanlığı koordinatörlüğünde İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salonda “Doğu Karadeniz’in Zümrütü Rize” konulu çalıştay düzenlenecek.

Rize Valiliği, Tarım İl Müdürlüğü, Turizm İl Müdürlüğü, Çevre Orman Bölge Müdürlüğü, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Çaykur Genel Müdürlüğü, İlçe Belediye Başkanlıkları ve Kaymakamlıkların katılacağı çalıştayda öncelikle Botanik, Koruma sahaları, Gen Bankası, Tohum yetiştiriciliği, yayla turizmi gibi Rize’nin önemli konuları ile ilgili mevcut durum değerlendirilmesi yapılarak, Nihat Gökyiğit (Tema Vakfı), Cemal Gülas (Vahşi Hayat Derneği), Kadem Ekşi, Rikardo Desparatti, Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu (Rize Üniversitesi Rektörü) tarafından da geleceğe yönelik gelişmeler ve vizyonlar ortaya konulacak.

Çalıştaya kurumlardan katılacak olanlara 10 dakikalık sunum imkânı verilecektir. Çalıştayda kurumları temsil edecek olan kişilerin belirlenerek, sunum yapılacak konu başlığının  en geç 22 Ekim Perşembe günü aşağıda belirtilen adres ve telefon numaralarına faks ve e-posta aracılığıyla bildirilmesi gerekmektedir.

[email protected]  Fax: 0 464 214 32 87