Rize’ de belediyeden esprili uyarı: “Bu romantik anınız bir kamu zararı”

Rize’ de belediyeden esprili uyarı: “Bu romantik anınız bir kamu zararı”
Rize’nin Fındıklı ilçesinde belediyenin yeni döktüğü betonun üzerine isim yazanları Fındıklı Belediyesi esprili bir dille uyararak yaptıklarının kamu zararı olduğunu hatırlattı “Yenileme maliyetini hesaplıyoruz, faturayı kime gönderelim” denildi.

Fındıklı ilçesinde belediye beton döktüğü alanın etrafını şerit çekerek kurumaya bıraktı. Ancak beton kurumadan bazı kişi yada kişiler üzerine yazılar yazarak betona zarar verdi. Günün tarihi ile birlikte kalp ve el çizerek Zeynep Ada isimleri yazıldı. Ekipler beton üzerindeki bu yazıyı fotoğraflayarak sosyal medyadan esprili bir dille paylaştı, yapılanın kamu zararı olduğu hatırlatıldı.

“YENİLEME MALİYETİNİ HESAPLIYORUZ, FATURAYI KİME GÖNDERELİM”

Fındıklı Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafla ilgili “Güvenlik şeridini hiçe sayıp, ekiplerimizin emekle döktüğü taze betona imza atan, kalp çizen Zeynep ve Ada. Tarihe geçme hevesinizi anlıyoruz ama bu "romantik" anınızın bir kamu zararı olduğunu da hatırlatmak isteriz. Yenileme maliyetini hesaplıyoruz, faturayı kime gönderelim” denildi.

736198592-854238817475106-854071174707737002-n-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.