Rize Derbisi Sonrası PFDK'dan Pazarspor ve Bekir Mustafa Meral'e Ceza
Yayınlanma:
TFF 3. Lig 3. Grup’ta oynanan ve 1-1 sonuçlanan Pazarspor – Çayelispor Rize derbisi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) cezaları açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) PFDK’nın 11 Eylül 2025 tarihli toplantısında alınan kararlara göre, Pazarspor’a taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 27.500 TL para cezası verildi. Ceza, Futbol Disiplin Talimatı’nın (FDT) 52/2. ve 46/1. maddelerine dayanılarak uygulandı.
Aynı müsabakada kırmızı kart gören Pazarspor oyuncusu Bekir Mustafa Meral ise rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası aldı. Ayrıca, FDT’nin ilgili maddeleri uyarınca futbolcuya 6.700 TL para cezası da verildi.
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Spor