Rize İl Özel İdareden Sokak Hayvanlarına Mama Desteği

Rize İl Özel İdareden Sokak Hayvanlarına Mama Desteği
Rize İl Özel İdaresi, kentte kar yağışı ve soğuk havadan olumsuz etkilenen sokak hayvanları için köylerde belirli alanlara mama takviyesinde bulunmaya devam ediyor.

Rize İl Özel İdaresi ekipleri, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için hassasiyetle sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sokak hayvanları için köylerde belirlenen alanlara mama takviyesinde bulunan Özel İdare ekipleri, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmesini sağladı.

Ekipler yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için köylerde belirlenen bölgelere mama bırakmaya devam edeceklerini belirtti.

rize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-9.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-10.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-11.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-12.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-6.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-2.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-3.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-4.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-8.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-7.jpgrize-il-ozel-idareden-sokak-hayvanlarina-mama-destegi-5.jpg