Rize Karaca'ya Emanet

Rize Karaca'ya Emanet
Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Ç.Rizespor'un teknik direktörlük görevinden ayrılan Engin Korukır’ın yerine ilk devrenin sona ermesine iki hafta görev M.Ali Karaca’ya verildi.

Son oynanan Ankaragücü maçı sonrası görevini bıraktığını açıklayan teknik direktör Engin Korukır sonrası Ç.Rizespor yönetim kurulu yeni bir teknik adam arayışlarına rafa kaldırarak, ligde oynanacak olan Bucaspor ve 1461 Trabzonspor maçlarında yeşil-mavili takımın başına Engin Korukır’ın yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan M.Ali Karaca’ya teslim etti.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon dokuz maç ligde galibiyet alamayan teknik direktör Hüseyin Kalpar, içerde oynanan ve 3-5 Elazığspor’un üstünlüğü ile tamamlanan maç sonrası görevinden istifa etmiş, o maç sonrası Ç.Rizespor’un deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasına M.Ali Karaca önderliğinde çıkmış ve iç sahada yenilgisi bulunmayan İstanbul temsilcisine ilk yenilgiyi tattırmıştı.

Karaca:” Bu işin üstesinden gelirim”

Ç.Rizespor’un yeni teknik patronu M.Ali Karaca, kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini söyleyerek, “Bana güvenin, bu işin üstesinden gelirim” dedi.

Futbolcular tarafından çok sevilen teknik direktör M.Ali Karaca, bilindiği gibi PTT 1.Lig takımlarını her hafta mercek altına alarak, gerekli bilgileri eski teknik direktörü Engin Korukır ile paylaşıyordu. Yıllardır bu ligi eli avucu gibi bilen, hangi takımın nasıl bir oyuncu ve taktik anlayışı ile sahaya çıktığını, bu takımlara karşı nasıl mücadele yapılması gerektiği konusunda üst düzey donanımlara sahip olan Karaca, bu bilgiler doğrultusunda tam yetkiyle takımın başına getirilmesi Ç.Rizespor taraftarlarında memnun ederken, ilk devrenin sonu yaklaşırken oynanacak olan iki maçta alınacak olan sonuçlara göre yönetimin nihai kararı vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Haber: Selim Denizalp

İLGİLİ HABERİMİZ

Korukır Rizespor’dan Ayrılıyor İşte Rize'nin Yeni Hocası