Rize Kayıplarını Arıyor!

Rize Kayıplarını Arıyor!
Rize'de sevenleri, arkadaşları ve her telefon çalışında “acaba O’ndan bir haber mi var” diye merakla, çaresizce bekleyen gözü yaşlı iki aile kayıp çocuklarından gelecek ümitli haberi bekliyor.

Rize'de iki aile uzun yıllar önce kaybolan çocuklarından gelecek ümitli haberi bekliyor.

Rize'nin Çayeli ilçesinde yıllar önce maç izlemek için evden çıkan Erdal Okumuş ile yaşçay sezonunda evden ayrılan Filiz Şişman'dan yıllardır haber alınamıyor. Her iki gencin ailesi de tüm aramalara rağmen haber alamadıkları çocuklarından gelecek ümitli haberi bekliyor.


Edirne'nin Keşan ilçesinde 1998 yılında vatani görevini yapmakta iken bayram iznine memleketi Çayeli'ne gelen 1976 doğumlu Erdal Okumuş, misafirlikte bulunduğu evden maç izlemek gerekçesiyle ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Erdal Okumuş’un bir yakını tarafından kurulan www.erdalokumus.com web siteside, tüm aramaları sonuçsuz kalmış aile için bir umut ışığı olmasına rağmen Erdal Okumuş'tan haber alınması için yapılan çalışmada başarılı olmadı.

erdal-okumus-filiz-sisman-cayeli-rize.jpg

Rize'de uzun yıllar haber alınamayan diğer kayıp kişi ise yine Çayeli ilçesinden 1988 doğumlu Filiz Şişman.

Şişman 2004 yılının üçüncü yaşçay sezonunda kaybolduktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. 16 yaşındayken kaybolan Şişman'ın Erdal Okumuş gibi şu an nerede olduğu ve hayatta olup olmadığı bilinmiyor.

Erdal Okumuş ve Filiz Şişman’ın kayboldukları günden bu yana gerek aileleriyle gerekse de arkadaşlarıyla herhangi bir şekilde temasa geçmemeleri; polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda da yaşadıklarına dair bir bulguya rastlanmaması her iki şahsında hayatta olmadıkları ihtimalini güçlendiriyor.

Kayıp şahısların bulunması için Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince her ihtimalin göz önünde tutulduğu, çok yönlü bir soruşturma yürütülüyor.


Erdal Okumuş ve Filiz Şişman ile ilgili bilgi sahibi olanlar, isimleri gizli tutulmak kaydıyla 155 polis imdat hattına veya bizzat Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat ederek şahıslarla ilgili bilgi paylaşımı yapabilirler.