Rize Meydan Projesi İhaleye Çıkıyor. İşte İlk Kazmanın Vurulacağı Zaman

Rize Meydan Projesi İhaleye Çıkıyor. İşte İlk Kazmanın Vurulacağı Zaman
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Meydan Projesi ihalesinin Temmuz ayının son haftasında yapılacağını, meydan için ilk kazmanın ise yaz sonunda vurulacağını açıkladı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılacak olan Rize Meydan Projesi ihalesinin 25 Temmuz tarihinde yapılacağını açıkladı.

Ankara'daki 40'a yakın Rizeli bürokratla 3. Rize, 81. genel buluşmada Rize Kalesinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Kasap, 25 Temmuz'da Rize Meydan Projesi ihalesinin yapılacağını ve yaz sonunda kazmayı vuracaklarını söyledi. 

image-20160707023438.jpeg

RİZE'DE 2 TELEFERİK YAPILACAK

Başkan Kasap, buradaki konuşmasında sahilden Ziraat Çay Bahçesine ve yine sahilden Dağbaşı'na yapılacak olan 2 teleferik projesinin de tamamlanması ile yap işlet devret modeli ile ihaleye çıkacaklarını söyledi. 

PROJE CENNETİ RİZE'YE 2 YENİ PROJE

Başkan Kasap yaptığı açıklamada ise; Belediye ve Rize’ye yönelik yapılan istişarelerde demiryolu ve feribot hizmetlerinin görüşüldüğünü kaydetti.

image-20160707023532.jpeg

KASAP, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TALEBİNİ İLETTİ

Kasap, ayrıca, Eski Stadyum yerinde yapılacak olan AVM ve kendisinin de arzu ettiği 32 katlı çay filizi figürü şeklinde yapılacak rezidansında Rize’nin sembolü olacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  bir toplantı esnasında söylediğini dile getirdi. 

image-20160707023619.jpeg