Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Genç: Muhtar dostu bir Cumhurbaşkanımız var. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanındayız

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Genç: Muhtar dostu bir Cumhurbaşkanımız var. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ın yanındayız
Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, “Cumhurbaşkanlığımızın kapısını bizlere, STK’larla vatandaşlarımıza ardına kadar açan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize’de 28 Mayıs seçimlerinden de güçlü bir şekilde çıkaracağımızdan hiç şüphemiz yok” dedi.

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Turunda Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını ifade ederek, “28 Mayıs'ta Rize'den yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımızı yeniden Başkan yapacağız inşallah.” dedi.

Dernek Başkanı Genç, yaptığı açıklamada, halkın istifadesine sunulmuş kamu hizmetlerinin gelişmesini ve bununla birlikte kalkınmayı hızla sağlamak için gerekli olan mahalli duygu, görüş ve yararları temsil ettiklerini anımsatarak, muhtarlar olarak toplumsal kalkınmadan, güvenliğin sağlanmasına varıncaya kadar halk- devlet bütünleşmesinin esasını teşkil ettiklerini ifade etti.

Türkiye’nin muhtar dostu bir Cumhurbaşkanına sahip olduğunu ve 28 Mayıs'ta Rize'den yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeniden Başkan yapacaklarını kaydeden Genç, şöyle konuştu: “Mahalli idarenin en muazzam yapı taşlarından olan, gönüllü hizmet erleri muhtarlar olarak Devletin en ücra köy ve mahallesine kadar uzanan kolları ve elleri. Milletine hizmet için koşturan, her zaman yanımızda olan ve olmasının devam etmesini istediğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’de muhtar dostu bir Cumhurbaşkanımız var. Eğer bir ülke yöneticisi, muhtar dostu ise, milletin her meselesinden haberdar olan kişi ile omuz omuza çalışıyorsa muhtarına değer veren bir yöneticidir, liderdir. İçinde hizmet aşkı olan yöneticidir. İşte Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da muhtar dostu bir Cumhurbaşkanımızdır.

Cumhurbaşkanımız Hemşehrimiz Erdoğan, ‘Muhtar bile olamaz’ manşetlerinin atıldığı karanlık günlerden milletin iradesiyle Cumhurbaşkanlığı makamına gelmiştir. Bundan dolayıdır ki her fırsatta milletin evi olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarları ağırlayarak, hasbihal etmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, ‘Büyük devlet olma vizyonu, en başta yerelde başlar. En küçük idari birimlerimizin, köylerimizin, mahallelerimizin ufkuyla, istikametiyle ülkenin ufku ve istikameti aynı yönde olmazsa biz sağlıklı bir büyüme gerçekleştiremeyiz.’ demiştir.

Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan Rize Muhtarlar Derneği olarak, Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız. 28 Mayıs'ta, Rize'den yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımızı yeniden Başkan yapacağız inşallah.

Büyük hizmetlere birlikte imza attığımız sadece; valiliklerin, kaymakamlıkların, belediyelerin kapısını değil Cumhurbaşkanlığımızın kapısını da bizlere, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve vatandaşlarımıza ardına kadar açan, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize’de 28 Mayıs seçimlerinden de güçlü bir şekilde çıkaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde köy ve mahalle sakinlerimizin desteği ile durmak yok yola devam diyoruz.”

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.