Rize Valiliği Yine Uyardı

Rize Valiliği Yine Uyardı
Rize Valiliği, şiddetli yağış karşı su baskını, heyelan ve yıldırım düşmelerine karşı vatandaşlara gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu.

Rize Valiliği geçen hafta Rize'de yaşanan acı tablonun bir kez daha yaşanmaması için şiddetli yağışlar neticesinde oluşabilecek sel, heyelan vre yıldırım düşmelerine karşı yine uyarıcı açıklamada bulundu. 

Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre;

Bu gece (02/09/2010 Perşembe) yurdun batı kesimlerinde başlayacak yağışların; Trabzon, Rize, Giresun ve Hopa kıyı kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bitiş Zamanı  : 03/09/2010 – 06:00
Hadisenin Şiddeti  : Kuvvetli Yağış
Oluşması Muhtemel Riskler : Su Baskını – Heyelan – Yıldırım

Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım vb.) ilgililerin gerekli önlemleri almaları ile can ve mal güvenliğini koruyucu düzenlemeler yapılması konusunda ilgili birimler uyarılmıştır.
  
Kamuoyuna duyurulur.