Rize ve Üniversite Gençliği Sorunlarını Tartıştı

Rize ve Üniversite Gençliği Sorunlarını Tartıştı
AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, Rize’de bulunan STK’ların Genç Temsilcileri ve Üniversiteye bağlı Fakültelerin Öğrenci Başkanlarıyla bir araya gelerek Rize gençliğinin ve üniversite sorunlarını tartıştı.

AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, Rize Belediyesi Kale Sosyal Tesislerinde Genç STK Temsilcileri ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine bağlı fakültelerin öğrenci başkanlarıyla bir araya geldi. Rize gençliği ile üniversitelilerin sorunlarının konuşulduğu toplantıda çözüm önerileri tartışıldı.

Düzenlenen toplantılarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut,  Ak Parti iktidarı döneminde STK’ların daha fazla önem kazandığını belirterek, “Yerel ve ulusal bazda önemli bir faktör oldu. Genç STK’lar ve biz Gençlik Kolları güçlerimizi birleştirip Rize’nin gençliği için çalışmalar yapmamız gerekir. Bizler gençliğin temsilcileri olarak bu koltuklardayız. Bunun için herkes elini taşın altına koymalı.” dedi.

rize-ak-genclik-genclerle-toplantida-(1).jpg

Gençlere yönelik toplantıların aylık düzenli olarak yapılmasının planlandığını kaydeden Hut, dezavantajlı gençler için çeşitli projelerinin bulunduğunu ifade ederek bu projeleri Genç STK Temsilcilerine aktarıp fikir alışverişinde bulunurken, üniversite teşkilatının Gençlik Kollarının bel kemiği olduğunu kaydetti.

rize-ak-genclik-genclerle-toplantida-(2).jpg

Toplantıda genel hatlarıyla öğrenci sorunları, fakülte bölüm teşkilatlarının durumu, yapılacak programlar ve topluluk faaliyetlerin masaya yatırıldığını kaydeden Genç başkan Hut, toplantıların son derece verimli geçtiğini ifade ederek, “Üniversite teşkilatı Gençlik Kollarının bel kemiğidir ve son derece önemlidir. Üniversite bizim dik duruşumuzun başladığı ve şekillendiği yerdir. Güçlü teşkilatlanmayla inşallah üniversitede dokunmadık genç bırakmayacağız." diye konuştu.

rize-ak-genclik-genclerle-toplantida-(3).jpgrize-ak-genclik-genclerle-toplantida-(4).jpgrize-ak-genclik-genclerle-toplantida-(5).jpgrize-ak-genclik-genclerle-toplantida-(6).jpg