Rize'de Akıl Almaz Soygun

Rize'de Akıl Almaz Soygun
Rize Merkez Selimiye Köyünde sabah saatlerinde İki kişi marketi soydu.

Namaza Kalktı Hırsızları Yakaladı...

Dün sabah saat 04.00 sıralarında Rize Merkez Selimiye Köyünde Selimiye çay Fabrikasına bitişik şekilde market işleten Hüseyin Yılmaz’a ait işyeri iki kafadar hırsız tarafından soyuldu. 

huseyin-yilmaz.jpg

Sabah namazı için kalktığında evindeki bilgisayardan markete bağlı güvenlik kameraları izleyen Yılmaz dükkanının güvenlik kameralarının objektiflerinin başka yönlere çevrilmiş olduğunu fark edince derhal dükkanına giderek kepenklerin açık olduğunu ve kasadan yüklü miktarda para ve bir çuval dolusu maddi değeri fazla olan tekel maddesi alındığını fark etti.

Kamera kayıtlarına göre hırsızlık olayının 15 dakika önce gerçekleştiğini gören Yılmaz Derhal Jandarmaya ve Köy Muhtarına haber verdi.

12.20101007191308..jpg

Sabahın karanlığında  Selimiye Köyünden Rize istikametine doğru yaya olarak hırsızları aramaya başladığı sırada Ortapazar Minibüsleri için Kazancılar mevkiinde bulunan minibüs durağına hırsızların Taksi çağırdıkları tespit edildi.

Jandarmanın da anında müdahalesi ile yakalanan 2 hırsızın birisinin Bıldırcın Köyünden diğerinin ise Trabzon nüfusuna kayıtlı uzun zamandır Rize’de yaşadığı ve her ikisinin de sayısız hırsızlık suçundan sabıkalı oldukları öğrenildi.

13.20101007191250..jpg