Rize'de Artvinliler Gecesi Düzenlendi
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, il Özel İdare Genel Sekreteri ve Pazar Kaymakamı Olan Artvinli Ümit Hüseyin Güney ve çok sayıda Rize’de görev yapan Artvinli Bürokratlarında katıldığı gecede Ak Partiden aday adayı olan Davut Birben’de katıldı.

Gecede konuşmalar hediye çekişleri yanında davetliler saatlerce horon ederek eğlendiler. Gecenin sonunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Gökhan Birben Artvin`in kendisi için çok önemli bir yerde olduğunu söyleyerek bütün Artvinlileri çok sevdiğini söyledi. Gecede çıkacak yeni albümünden eserleri de seslendiren Birben Artvinlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Programla ilgili bilgi veren Dernek başkanı Yunus Yağcıtekin “Bu gecedeki amacımız gurbette yaşayan genç hemşerilerimizin ilimizin kurtuluş ve diğer gelenek ve görenekleri öğrenerek bir sonraki kuşaklara aktarmalarını sağlamak, kültürümüzü yaşamak ve yaşatmaktır. Gecemizde çok değerli sanatçılar sahne aldı. Tüm Rizelileri ve yakın uzak demeden tüm Artvinli hemşerilerimizle bu gecede burada olmaktan mutluluk duyduk. Katılan tüm hemşerilerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen sponsorlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
