Rize'de Emekliler Derneği'ne Üye Olanlar Bu Tarihe Dikkat !

Rize'de Emekliler Derneği'ne Üye Olanlar Bu Tarihe Dikkat !
Aylık 250 TL taksitle ev sahibi olma hayaliyle Türkiye Emekliler Derneği Rize Şubesi’ne üye olanların üyelikten ayrılması ve yıllık aidat ücreti ödememesi için bu tarihi kaçırmaması gerekiyor.

Kamuoyunda 250 lira taksitle emeklileri ev sahibi yapacak projede Rize'nin yer almamasına rağmen, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Rize Şubesi’nin derneğe üye sayısını artırabilmek amacıyla dernek binası önüne astığı “Emeklilere 250 TL Taksitle Ev Fırsatı” tabelasına aldanarak Emekliler Derneğine üye olanların Şubat ayına kadar üyelikten ayrılma dilekçesini dernek şubesine vermeleri halinde herhangi bir ücret ödemeyecekleri öğrenildi.

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)’den edinilen bilgiye göre, TÜED, yılda bir kez Şubat ayında olmak üzere Yıllık Aidat Ücreti olarak dernek üyelerinden 24 TL. aidat alıyor. TÜED’e Şubat ayından önce üye olanların üyelikten ayrılmak istediklerini bildiren dilekçelerini Şubat ayına kadar TÜED şubelerine ulaştırmaları halinde üyelikten çıkarılma işlemleri yapılarak, herhangi bir aidat alımı yapılmıyor.

Bu kapsamda, Türkiye Emekliler Derneği Rize Şubesine üye olanların da 2016 Şubat  ayından önce üyelikten ayrılmak istediklerine dair dilekçelerini şubeye teslim etmeleri halinde herhangi bir aidat ücreti ödemeyecekleri bilgisine ulaşıldı. Şubat ayına kadar üyelikten ayrılmayanlardan ise 24 TL. yıllık aidat ücreti alımı devam edecek.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Emekliler Derneği Fırsatçılık mı Yaptı?