Rize'de Gazze için camilerde dua edildi

Rize'de Gazze için camilerde dua edildi
İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de hayatını kaybedenler için Rize'de camilerde dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde uygulanan "Gazze için duaya duruyoruz" programı kapsamında, Rize'deki camilerde bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybedenler için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısıyla ülke genelindeki tüm camilerde Gazze için dua edilirken Rize’de de vatandaşlar mazlumlar için yapılan duaya amin demek için camilere akın etti.

Rize İl Müftülüğü tarafından kent merkezinde Şeyh Camii'nde düzenlenen programda yatsı namazı öncesi Filistinliler için Kur'an-ı Kerim okundu. İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için, vatandaşlar İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın yaptığı duaya amin dedi.

rize-gazze-icin-duaya-durdu-1.jpg

rize-gazze-icin-duaya-durdu-3.jpg

rize-gazze-icin-duaya-durdu-4.jpg

rize-gazze-icin-duaya-durdu-5.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum