Rize'de İLK ! Nevapark Açıyor

Rize'de İLK ! Nevapark Açıyor
Rize'nin İlk Kültür Eğlence Merkezi (Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi) bayram sonrası hizmete giriyor.

Nevapark İsmail Kahraman Kültür Merkezi Altında Bayramdan Sonra Açılıyor...

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Adem Avcı yaptığı açıklamada;  Ülkemizin ve bölgemizin gelişmekte olan yapısını göz önünde bulundurduğumuzda şehrimizin de bunun gerisinde kalması düşünülemezdi. Bu alanda Rizemizin ve bölgemizin tanıtımına katkıda bulunmak, yöre halkının sosyal ihtiyaçları karşılanarak insanların eğlenmek, dinlenmek gibi temel isteklerine cevap verebilmek adına böyle bir yatırımı şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çok yakında hizmete girecek olan Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi’miz bünyesinde, çocukları, doğa ve spor severleri, şehrimize gezmeye gelen ve yöremizin tanıtımına katkıda bulunan yerli, yabancı turistleri, Karadeniz mutfağından çeşitli lezzetler arayanları, yeni kurulan ve her geçen gün daha da gelişen üniversitemizin öğrencilerini, kısacası her yaştan herkesin bir şeyler bulabileceği alanları oluşturduk.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi’nde yaklaşık 50 kişinin istihdam edilmesiyle şehrimizin önemli sorunlarından biri olan işsizliğe az da olsa çare olabilmenin onurunu yaşıyoruz. Bu alanda bu tür yatırımların şehrimizde daha da artmasını istiyor ve destekliyoruz.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi’ni merakla bekleyen, teveccüh gösteren halkımıza, bizleri teşvik eden, cesaretlendiren herkese ben ve ortaklarım adına, teşekkürlerimi sunarım.

aa.20091124140937..jpg