Rize’de İlkel Teleferikten Düşen Kadın Yaralandı

Rize’de İlkel Teleferikten Düşen Kadın Yaralandı
Rize’de ilkel teleferiğin arızalanması sonucu kayan teleferikten düşen kadın yaralandı.

Rize’de yük, eşya ve yaş çay taşımak için kullanılmasına rağmen vatandaşların da özellikle yaş çay döneminde tercih ettiği ilkel teleferikten düşen kadın yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dağsu mahallesinde meydana gelen olayda H.K. (47), bindiği ilkel teleferiğin arızalanması sonucu kayan teleferikte dengesini kaybederek yüksekten düştü. Vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan H.K., ardından düştüğü yerden sedyeyle alınarak yaklaşık 300 metre boyunca elde taşınarak ambulansa konuldu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan kadının genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

rizede-ilkel-teleferikten-dusen-kadin-yaralandi-1.jpg

rizede-ilkel-teleferikten-dusen-kadin-yaralandi-2.jpg

rizede-ilkel-teleferikten-dusen-kadin-yaralandi-4.jpg

rizede-ilkel-teleferikten-dusen-kadin-yaralandi-3.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum