Rize'de Kaptan Konuştu!

Rize'de Kaptan Konuştu!
PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Rizespor'da takım kaptanı Mehmet Al, Boluspor deplasmanından puan ile dönebilecek kadroya sahip olduklarını söyledi.

Al, gazetecilere yaptığı açıklamada, tamamen lige konsantre olduklarını belirterek, ''İki hafta üst üste deplasmanda oynayacağız. Bu dezavantaj olarak görülebilir ancak biz geçen sezonlarda deplasmanlarda çok iyi puanlar topladık. Bu sene de aynı olacağına inanıyorum'' dedi.

Takım olarak deplasman maçlarına müsait bir yapıya sahip olduklarını ifade eden Mehmet Al, ''Hızlı oyuncularımız var ve gün geçtikçe daha iyi oluyoruz. İki deplasman maçı üst üste oynayacağız. Ancak maçları tek tek düşünmek zorundayız. Boluspor deplasmanından puan ile dönebilecek kadroya sahibiz. Deplasman maçlarını en az kayıpla atlatıp zirvede yerimizi korumak istiyoruz'' diye konuştu.

CENK AHMET ŞANSSIZLIKTAN YAKINIYOR

Yeşil-mavili ekibin forvet oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç ise sezona iç saha maçlarında iyi başladıklarını ancak deplasmanda iki maçta bir puan toplayabildiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''İnşallah Boluspor ve Kartalspor deplasmanlarında şanssızlığımızı kıracağız. Galibiyetin ardından devamının geleceğine inanıyorum. İnşallah buna Boluspor maçıyla başlarız. Biz iyi bir takımız ve gün geçtikçe daha da iyi oluyoruz. Takım olarak çok iyi oynuyoruz.''

Cenk Ahmet Alkılıç, galibiyetin de mağlubiyetin de takım halinde alındığını, defans ve orta saha oyuncularının forvet oyuncularının açıklarını kapattığını sözlerine ekledi.