Rize'de Korkunç İş Kazası 2 Ölü 1 Yaralı

Rize'de Korkunç İş Kazası 2 Ölü 1 Yaralı
Rize'de bir inşaatta meydana gelen kazada 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.

Rize'nin Atmeydanı Mahallesi Dosma Mevkiinde bir inşaatın dış cephe boyası için kullanılan iskele çöktü. İnşaatta sıva ve boyama yapan işçilerden ikisi öldü 1 kişi ağır yaralandı. 10 katlı binanın dış yüzeyinde sıva yapan üç işçi, kendilerini taşıyan iskelenin taşıyıcı halatların güç motorundan sıyrılması sonucu hızla düşerek beton zemine çarptı. İşçilerden ikisi hayatını kaybetti bir işçi ise ağır yaralandı.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre 16.30 sıralarında Dosma Mevkii'nde B. İnşaat'a ait binada dış cephe onarımları için kurulan iskele üzerinde çalışan 3 işçi iskelenin çökmesi üzerine 7. kattan yere düştü. Kazada iki işçi öldü, 1 işçi ise ağır yaralandı.

iskele-coktu-1.jpg

İnşaatta dış cephe boyası yapan Fatih Mercan (22), Ömer Öztürk (25) ve İslam Aygün (26) üzerinde çalıştıkları iskelenin halatının kopması sonucu 7. kattan aşağıya düştü. Sert bir şekilde yere çakılan işçilerden Fatih Mercan ve Ömer Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan İslam Aygün ise ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

İslam Aygün’ün ise hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Görgü şahitleri duydukları bir sesle dışarı çıktıklarını işçileri ağır yaralı olarak yerde yatarken gördüklerini söylediler. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

iskele-coktu-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'deki Korkunç Kazada Ölenler Defnediliyor... CENAZEDEN FOTOGALERİ...