Rize'de Otobüs Şoförü ve Yeğeni Bıçaklandı

Rize'de Otobüs Şoförü ve Yeğeni Bıçaklandı
Rize otobüs terminalinde meydana gelen bıçaklama olayında yolcu otobüsünün şoförü ile yeğeni bıçaklandı.

18.10 sıralarında Rize otobüs terminalinde meydana gelen olayda, İstanbul'a hareket etmek üzere olan yolcu otobüsün şoförü Ali Demirkapı ile otobüste hos olarak çalışan yeğeni Hüseyin Toprak bıçaklandı. Bıçaklama olayını gerçekleştirenlerin soyadların ise Kandemir olduğu bilgisine ulaşıldı.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgilere göre 18.00'da İstanbul'a hareket edecek olan yolcu otobüsü geç kalan bir yolcuyu beklemeye başladı. 10 dakika bekledikten sonra terminalden hareket eden yolcu otobüsü terminalden çıkış yapacağı sırada yolcunun gelmesiyle durarak yolcuyu otobüse aldı. Bu sırada yolcu yakınlarının da veda etmek için otobüse çıkmasıyla otobüs şoforü yolcu yakınlarına inmeleri konusunda uyarıda bulundu. Yolcu yakınlarının itirazı sonucu Ali Demirkapı 10 dakika geç kaldıklarını ve otobüsün de seyir programı olduğunu ve beklemekten bazı yolcuların da şikayetçi olduklarını ifade ederek yolcu yakınlarından otobüsten inmelerini istedi. Demirkapı'nın kendilerinin uyardığı yolcu yakınları buna tepki gösterek bazı hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine çıkan tartışmada bazı iddialara göre ise yolcu yakınlarından soyadının Kandemir olduğu öğrenilen biri belindeki silahı çıkarmak istedi. Yaşanan arbede sırasında otobüste hos olarak görev yapan şoför Ali Demirkapı'nın yeğeni Hüseyin Toprak dayısını korumak için silahı şahsın elinden almak istedi. Bu sırada silahlı şahsın oğlu, şoför Ali Demikapı'yı bir, yeğeni Hüseyin Toprak'ı ise vücudunun değişik bölgelerinden iki kez bıçakladı.

Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demirkapı ve Toprak'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşan olay53 haber muhabirimiz, bıçaklama ve arbede olayına karışan şahıslardan 3 kişinin ifadelerinin alınmak üzere gözaltına alındığı bilgisine ulaştı.

Yaşanan arbedenin sona ermesinden sonra otobüs İstanbul'a hareket etti.