Rize’de Sakarya Maçı Hazırlıkları Başladı

Rize’de Sakarya Maçı Hazırlıkları Başladı
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında konuk edeceği Sakaryaspor A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1. Lig’in son iki haftasında rakipleri ile yenişemeyen ve alınan 2 beraberlikle 4 puan kaybı yaşadığından zirve yolunda yara alan Çaykur Rizespor, 13 Nisan Perşembe günü saat 16.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynayacağı Sakaryaspor maçını kazanarak Süper Lig iddiasını sürdürmek istiyor.

İstanbul deplasmanında Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kaldıktan sonra kente dönen Yeşil Mavililer, Perşembe günü sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Rize ekbii Çarşamba günü son antrenmanını yaptıktan sonra kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Karşılaşma öncesinde Yeşil Mavililer 54 puanla sıralamada 4. sırada yer alırken, Sakaryaspor ise 55 puanla 3. sırada bulunuyor.

rizede-sakarya-maci-hazirliklari-basladi-1.jpgrizede-sakarya-maci-hazirliklari-basladi-2.jpgrizede-sakarya-maci-hazirliklari-basladi-3.jpgrizede-sakarya-maci-hazirliklari-basladi-4.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum