Rize'de Silahlı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize'de Silahlı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı
Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İkizdere ilçesine bağlı Anzer Yaylasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen olayda İ.E., akrabası olan Kadir Engin (81) ile oğlu Hüseyin Engin'e silahla ateş açtı. Baba Kadir Engin hayatını kaybederken, yaralanan Hüseyin Engin hastanede tedavi altına alındı. Olay sonrası İ.E., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, akrabalar arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle ilçeye bağlı Çiçekli Köyünde meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.E, silahla baba ve oğluna ateş etti. Kadir Engin vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlu Hüseyin Engin ise ağır yaralandı. Omzundan ve göğsünden yaralanan Hüseyin Engin,  sağlık ekiplerince Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Hüseyin Engin, ambulansla hastaneye sevk edilirken ambulans yolda özel harekat polis aracıyla çarpıştı. Maddi hasarla atlatılan kaza sonrasında yaralı başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi.

Zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.

kadir-engin.jpg