Rize’de STK’lardan 2. Turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tam Destek

Rize’de STK’lardan 2. Turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tam Destek
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Rize’deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından destek mesajları yayınlandı.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Rize Barosu Başkanı Ümit Peçe, Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Rize Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Mete, Rize Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Rize Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Rize Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Gökmen Akçam, Rize Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu yayınladıkları mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2. turda desteklerini belirttiler.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy; yaptığı açıklamada, “Rizeli istikrardan yana olacaktır. Gerek pandemi döneminde gerekse piyasaların zor zamanlarında küçük esnaf ve sanatkarımız krediye ulaşma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamıştır. İlimizde yapılan yatırımlar ortadadır. Rize Havalimanı, Ovit tüneli, lojistik merkezi ve şehir hastanesi gibi yatırımların taçlandırılması ise Samsun Sarp hızlı treniyle olacaktır. Türkiye ölçeğindeki dev yatırımların devamı için Rizeli hemşehrimize dünden daha fazla destek olmalıyız.” Dedi.

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, açıklamasında, “Rize bugüne kadar hep istikrardan yana durdu. Bu gün de öyle duracağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Rize’nin evladı, sadece Rize’nin evladı olmasıyla değil, yapmış olduğu bütün bu yatırımlarla çaya vermiş olduğu değerle, bugüne kadar çayı hiçbir şekilde enflasyonun altında bir oranda ezdirmemesinden kaynaklı ve çayın geleceği için inanıyorum ki yine Rize istikrardan yana ve sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır.” İfadesinde bulundu.

Diğer STK yöneticilerinin açıklamaları şöyle:

Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hemşehrimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Rize’ye yakışır rekor bir oyla yüzünü güldürecek tüm Türkiye’ye örnek olacak bir oyla seçilmesini tüm hemşehrilerimizden rica ediyoruz.”

Rize Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Mete, “Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu seçimde de Rizelilerin istikrardan yana oy kullanarak hemşehrimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacağına inanıyorum. Seçimlerin sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”

Rize Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, “14 mayısta yapılan seçimlerde Cumhur ittifakı olarak büyük bir çoğunluğu almış bulunmaktayız. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye’de devam eden yatırımların, depremde yapılacak evlerin, savunma sanayisindeki gelişmelerin, gemilerimizin, uçaklarımızın ve geleceğimizin, çocuklarımızın açısından karar vereceğimiz bir gündür.”

Rize Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, “28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Rize’nin evladı Recep Tayyip Erdoğan’a Rizeliler olarak rekor bir oyla ilimizi Türkiye birincisi yapmak istiyoruz. Sizler de hep beraber Cumhurbaşkanımıza istikrar için, Türkiye’nin bekası için sahip çıkalım.”

Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, “28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Pazar’da hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum.”

Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, “Pazar günü çok önemli bir seçimimiz var. Seçimler Dünya’daki ve Türkiye’deki müslümanlar için büyük bir önem icap ediyor. Bütün Rizeli vatandaşlarımızı çok değerli dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek için sandığa davet ediyorum.”

Rize Kasaplar Odası Başkanı Gökmen Akçam, “2. Tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Bütün arkadaşlarımızdan da desteğini esirgememesini rica ediyoruz.”

Rize Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu, “Tüm hemşehrilerimizi yapılacak olan 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye davet ediyoruz.”

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.