Rize'de Yıl Sonu Etkinlikleri
Rize Merkez Çaykur İlköğretim Okulunun Harika Çocuklar Bunlar” proğramı ile Rize İsmail KAHRAMAN Kültür Merkezinde yaptığı Okul Gecesine büyük ilgi vardı.
Proğrama, Çaykent Belediye Başkanı, Milli Eğitim birim Müdürleri, okul müdürleri, sivil toplum yetkilileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katılmışdı.
Yaklaşık 500 kişi alan Rize Kültür Merkezi üst salonunda Çaykur İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri doluluk nedeniyle ayakta izlendi. Birbirinden güzel tiyatro oyunları, skeçleri ve duygu yüklü şiirleri, müzikli dans gösterileri ve solo şarkılarıyla izleyenleri büyüleyen öğrenciler büyüklerinden çok beğeni kazandı.

Çaykur İlköğretim Okulu Müdürü Şafak EKŞİ’nin yaptığı konuşmada “ Çocuklarımızın ortaya koydukları bu becerilerinde öğretmenlerimizin ve sizlerin büyük payları bulunmaktadır. Birbirinden yetenekli ve başarılı çocuklarımıza imkan verildiğinde neler yapabileceklerini hep birlikte görmekteyiz. Bu etkinlikler sayesinde onların toplumda faydalı ve sosyal yönüyle gelişmiş geleceğimizi emanet edebileceğimiz varlıklarımız haline geleceklerdir. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve sizlerle birlikte Çaykur İlköğretim Okulumuz her alanda birçok başarılara ulaşıp gelecekte mesleklerinde çok başarılı insanlar yetiştireceğiz” dedi.
Yaklaşık 3 saate yakın süren proğramda öğrenciler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar. İçtenlikleri ve sunumlarındaki becerileri bazı velileri gözyaşına boğdu.
