Rize’de yurt personellerine “Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele” eğitimi

Rize’de yurt personellerine “Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele” eğitimi
Rize İl Sağlık Müdürlüğünce Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki personellere yönelik “Bilişim Haftası” kapsamında “Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele” eğitimi verildi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetlerine bağlı Ruh Sağlığı Biriminde görevli uzman personellerce Bilişim Haftası kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki personellere ve öğrencilere yönelik teknolojinin güvenli ve bilinçli kullanılması ile ilgili farkındalık eğitimleri düzenlenmeye devam ediliyor.

Eğitim faaliyetlerinde çocukların teknoloji ile nasıl tanıştırılması gerektiği, dijital ortamların çocukların gelişim dönemlerine etkisi, internet dünyası riskleri, siber güvenlik, dijital ayak izi, güvenli internet hizmeti ve siber zorbalık başlıkları ile bilinçli ve güvenli internet kullanımı ve ebeveynlere yönelik öneriler ile ilgili bilgiler sunuldu.

rizede-yurt-personellerine-davranissal-bagimlilikla-mucadele-egitimi-duzenlendi-1.jpg

rizede-yurt-personellerine-davranissal-bagimlilikla-mucadele-egitimi-duzenlendi-2.jpg

rizede-yurt-personellerine-davranissal-bagimlilikla-mucadele-egitimi-duzenlendi-3.jpg

rizede-yurt-personellerine-davranissal-bagimlilikla-mucadele-egitimi-duzenlendi-4.jpg

rizede-yurt-personellerine-davranissal-bagimlilikla-mucadele-egitimi-duzenlendi-5.jpg

rizede-yurt-personellerine-davranissal-bagimlilikla-mucadele-egitimi-duzenlendi-6.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.