Rize'deki Bir Kaza 2 Can Aldı
Rize'nin Pazar ilçesindeki Kaçkar Devlet Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışırken işe gitmek için yol kenarında dolmuş bekleyen ve bu sırada kamyonetin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 11 haftalık hamile olduğu öğrenilen Sevgi Yapıcı Eksilmez'in önceki akşam hayatını kaybettiği ve dün Pazar ilçesinde defnedildiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre çarşamba günü Pazar ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan genç kadın Kaçkar Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Önce karnındaki 11 haftalık bebeğini kaybeden genç kadın burada kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutuluyordu.
Genç kadının cuma akşamı 19.00 sıralarında hayatını kaybettiği ve dün (cumartesi günü) Pazar ilçesi Hamidiye Mahallesi Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi.
İLGİLİ HABERİMİZ