Rize'deki uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Rize'deki uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı
Rize İl Emniyet Müdürlüğünce kentte düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, kentte Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, bu kapsamda kent merkezinde yapılan çalışmalarda 6 kişinin gözaltına alındığını, gözaltına alınanlardan 4’ünün tutuklandığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin takip edilen bir otomobili durdurduğu ve otomobildeki M.Ç., K.Ç. ve S.Y.’nin üzerlerinde ve bulundukları araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, soruşturmanın genişletilmesi ile birlikte söz konusu şahıslarla irtibatlı oldukları tespit edilen E.T., E.K., ve O.S.’nin de yapılan operasyon sonucu gözaltına alındığı kaydedilerek, gözaltına alınan 6 kişinin araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 280,67 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 20 kök kenevir bitkisi, 1 sentetik ecza hap, 2 ruhsatsız tabanca ve 16 tabanca fişeği ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'sinin emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı ifade edilerek, M.Ç., K.Ç., E.K. ve E.T’nin çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandığı kaydedildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum