Rizeli Kadın Boksörlerden Büyük Başarı

Rizeli Kadın Boksörlerden Büyük Başarı
Karabük'te düzenlenen Gençler A Türkiye Boks Şampiyonasında Çaykur Rizespor Boks Takımı kadın sporcuları 1 Altın, 1 bronz madalya kazandı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından okul sporları kapsamında 21-26 Mayıs tarihleri arasında Karabük'te düzenlenen Gençler A Türkiye Boks Şampiyonası sona erdi.

Yeni Mahalle Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada 46 ilden 170'i erkek 267 sporcu mücadele etti. Şampiyonada aynı zamanda Çaykur Rizespor Boks Takımı sporcusu olan ve kadınlar kategorisinde mücadele eden Rizeli boksörler 1 birincilik, 1 de üçüncülük kazandı.

54 kiloda Hamiyet Demirel Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, Esma Sancaktutan ise 3. olarak bronz madalya kazandı.

hamiyet-demirel-esma-sancaktutan.jpg

caykur-rizespor-boks-takimi-sporculari-karabukte-duzenlenen-gencler-a-turkiye-boks-sampiyonasinda-1-altin-1-bronz-madalya-kazandi-3.jpg

caykur-rizespor-boks-takimi-sporculari-karabukte-duzenlenen-gencler-a-turkiye-boks-sampiyonasinda-1-altin-1-bronz-madalya-kazandi-2.jpg

caykur-rizespor-boks-takimi-sporculari-karabukte-duzenlenen-gencler-a-turkiye-boks-sampiyonasinda-1-altin-1-bronz-madalya-kazandi-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum