Rize'nin Serkan Mehmet Kibar'ı Zirvede Tek Başına Milli Takıma Göz Kırpıyor

Rize'nin Serkan Mehmet Kibar'ı Zirvede Tek Başına Milli Takıma Göz Kırpıyor
Rize Belediyespor'un Hentbol yıldızı Serkan Mehmet Kibar, Süper Lig'de fırtınalar estiriyor. 133 golle sayı krallığında zirvede yer alan takım kaptanı Kibar, golleri ve performansıyla Milli Takıma göz kırpıyor.

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Rize Belediyespor Hentbol takımı kaptanı Serkan Mehmet Kibar, performansıyla ve golleriyle Milli Takıma göz kırpıyor.

Hentbol Erkekler Süper Lig'de ilk kez mücadele eden Rize Belediyespor'un forveti ve takım kaptanı olan Serkan Mehmet Kibar, ligde 100 gol barajını aşan ilk oyuncu oldu. Zirvedeki yerini kimseye bırakmayan Kibar, golleri ve mücadelesiyle hem takımını sırtlıyor hem de Milli Takım'a gözdağı veriyor.

Ligin son haftasında oynanan Bahçelievler Belediyesi karşılaşmasında 14 golle sahanın en skorer ismi olan Kibar, galibiyetin baş mimarı oldu. Bu gollerle takımını ilk kez yer aldığı Süper Lig'de tutmaya devam eden Kibar, Rize'nin Süper Lig'de kalma umutlarını da yeşertiyor.

Deplasmanda kazanılan Bahçelievler Belediyesi maçı ile alınan 2 puanla kümede kalma yolunda derin bir nefes alan Rize Belediyesi, ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde ederken kalan maçlarda da daha üst sıraları zorlamak için ekip olarak mücadelesine 24 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Nilüfer Belediyesi maçı ile devam edecek.

Süper Lig’de 133 golle sayı krallığında zirvede yer alan Serkan Mehmet Kibar, bu gollerin 97'sini ilk devrede kaydetmişti. İkinci devrede ise 3 maçta 36 sayı daha ekleyen Kibar, rakiplerine göz açtırmıyor. En yakın rakibine 40 gol fark atan Kibar, zirvede tek başına oturuyor. Kibar, ilk yarıda oynadığı bu 3 karşılaşmada ise rakip filelere 21 sayı göndermişti.

Serkan Mehmet Kibar, gösterdiği performansla Hentbol Erkekler Süper Lig'de adından söz ettirirken forma giydiği 13 maçın 7’sinde çift haneli sayılara ulaştı. Serkan Mehmet, ayrıca, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Sakarya, Spor Toto ve Beykoz filelerine de toplamda 39 sayı bıraktı.

Spor Toto’dan Yaşar Erdem Ateş’in 93 sayı ile 2. Sırada yer aldığı en golcü oyuncular listesinde Beykoz Belediyesinden Ali Emre Babacan 91 sayı ile 3., İzmir BBSB’den Tolga Özbahar 83 sayı ile 4., Trabzon BŞB’den Alihan Birinci ise 82 sayı ile 5. Sırada yer aldı.

Performansı ile Süper Lig'e damgasını vuran ve Milli Takıma da göz kırpan Serkan Mehmet Kibar’ın gol sayıları şöyle:

İzmir BSK : 11 - 7

Köyceğiz Belediyesi : 5 – 15

Bahçelievler Belediyesi : 5 – 14

Nilüfer Belediyesi : 17

Sakarya BBSK : 7

Beşiktaş : 12

Trabzon BBSK : 9

Spor Toto : 8

Konya BBSK : 11

Beykoz Belediyesi : 12

rize-belediyesporun-hentbol-yildizi-serkan-mehmet-kibar-super-ligde-firtinalar-estiriyor-3.jpg

rize-belediyesporun-hentbol-yildizi-serkan-mehmet-kibar-super-ligde-firtinalar-estiriyor-1.jpg

rize-belediyesporun-hentbol-yildizi-serkan-mehmet-kibar-super-ligde-firtinalar-estiriyor-2.jpg

rize-belediyesporun-hentbol-yildizi-serkan-mehmet-kibar-super-ligde-firtinalar-estiriyor-5.jpg

rize-belediyesporun-hentbol-yildizi-serkan-mehmet-kibar-super-ligde-firtinalar-estiriyor-6.jpg

rize-belediyesporun-hentbol-yildizi-serkan-mehmet-kibar-super-ligde-firtinalar-estiriyor-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum