Rizespor Yönetiminden Futbolculara Moral Yemeği

Rizespor Yönetiminden Futbolculara Moral Yemeği
Rizespor yönetimi, İstanbul’da futbolcular ile birlikte akşam yemeği yedi.

Süper Ligin 9. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Ç.Rizespor, İstanbul'da hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Tesislerinde hazırlıklarına ara vermeden devam Yeşil Mavililer, akşam da Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber yemek yedi.

Sheraton İstanbul Ataköy Otel’de düzenlenen yemeğe Ç.Rizespor Kulubü Başkan Vekili Halim Mete ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

rizespor-antrenmani-5.jpg

rizesporda-yonetim-ve-futbolcular-yemekte-bulustu-1.jpg

Yemekte konuşma yapan Ç.Rizespor Kulubü Başkan Vekili Halim Mete, “Yeni bir takım olmamıza rağmen bugüne kadar Süper Ligde göstermiş olduğunuz mücadele ve elde ettiğiniz başarılı sonuçlardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sezon sonuna kadar aynı mücadeleci ve güzel futbolunuzla Rize şehrine büyük sevinçler yaşatacağınıza inanıyor, mücadeleci oyununuzun önümüzdeki Eskişehirspor maçı ile beraber kalan maçlarda da devam etmesini diliyor, bu karşılaşmalarda sizlere sonsuz başarılar diliyorum. Bizler, sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Her zaman arkanızdayız. Birlik ve beraberlik içerisinde lig bitiminde en iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz” dedi.

rizespor-antrenmani-4.jpg

rizespor-antrenmani-3.jpg

rizespor-antrenmani-2.20131023231224.jpg

rizespor-antrenmani-1.20131023231236.jpg

rizesporda-yonetim-ve-futbolcular-yemekte-bulustu-2.jpg

rizesporda-yonetim-ve-futbolcular-yemekte-bulustu-3.jpg

rizesporda-yonetim-ve-futbolcular-yemekte-bulustu-4.jpg

rizesporda-yonetim-ve-futbolcular-yemekte-bulustu-5.jpg

rizesporda-yonetim-ve-futbolcular-yemekte-bulustu-6.jpg