RTEÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi

RTEÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen Beyaz Önlük Giyme Töreni'nde öğrenciler beyaz önlüklerini giydi.

RTEÜ Tıp Fakültesi tarafından dönem bir öğrencileri için 2023-2024 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'nün tanıtım filminin gösterimi ile başlayan programda, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şatıroğlu selamlama konuşması yaptı. Ardından, açılış dersi verdi.

Konuşmasına Tıp Fakültesi ile ilgili genel bir tanıtım yaparak başlayan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şatıroğlu, RTEÜ'de tıp eğitimi, tıp eğitiminde ve hekimlikte koşullar ve iyi bir hekimde olması gereken niteliklerden söz etti. Prof. Dr. Şatıroğlu, önlüklerini giyen tüm öğrencileri tebrik ederek sözlerini tamamladı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ise konuşmasında, hekimliğin kutsallığının ömür boyu devam eden bir meslek olduğunu ifade ederek hekim adaylarına çeşitli tavsiyelerde bulundu. Rektörümüz, hekim adaylarının mesleklerinde en iyi şekilde yetişmek için eğitim hayatları boyunca çok çaba harcamaları gerektiğini söyleyerek başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şatıroğlu ve akademisyenler tarafından öğrencilere önlükleri giydirildi.

Tören, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

rteu-tip-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum