RTSO'dan Üyelerine İftar Yemeği

RTSO'dan Üyelerine İftar Yemeği
Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel iftar programı Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı aynı zamanda Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ile Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar'ın da katıldığı Yakamoz Restaurant'taki Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO)'nun geleneksel iftar programına yoğun katılım oldu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın bu yıl Rize'de katıldığı ilk iftar programında RTSO Yönetimi, program öncesi davetlileri kapıda karşıladı.

İftar programına Bakan Yazıcı, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu'nun yanısıra Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri-Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar, daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile işadamları ve davetliler katıldı.

RTSO Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nun yemek sonrası teşekkür konuşmasını gerçekleştirdiği iftar programında Bakan Hayati Yazıcı gündeme dair konulara ait bir konuşma yaptı. Program, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan'ın yaptığı yemek duasıyla sona erdi.

rtsodan-iftar-yemegi-1.jpg

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İLGİLİ HABERİMİZ

Bakan Yazıcı Gündemi Rize'den Değerlendirdi