RÜ Toplanıyor İsim Değişiyor

RÜ Toplanıyor İsim Değişiyor
Rize Üniversitesi Rektörlüğü toplanıyor, Rize Üniversitesi'nin ismi değişiyor.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın Ak Parti Çayeli 4. Olağan İlçe Toplantısında Rize Üniversitesi'nin isminin "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi" olacak açıklamasından sonra olay53'ün edindiği bilgiye göre Rize Üniversitesi Rektörlüğü Senatosu 28 Kasım 2011 Pazartesi günü isim değişikliği için toplanıyor.

Çayeli ilçe toplantısında Rize Üniversitesi’nin isminin değişmesi için gerekli kanun teklifini en kısa sürede meclise sunacaklarını belirten Hasan Karal'ın “Nasıl ki Süleyman Demirel üniversitesi varsa, Celal Bayar üniversitesi varsa Rize Üniversitesinin de ismi Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi olarak değişecektir” açıklamasından sonra olay53'ün edindiği bilgiye göre Rize Üniversitesi Rektörlüğü isim değişikliği için harekete geçti. Rektörlük Senatosu Pazartesi günü tek gündem maddesiyle toplanarak Rize Üniversitesi'nin isim değişikliğini görüşecek.

Yine olay53'ün edindiği bilgiye göre, toplantıda Rize Üniversitesi'nin isim değişikliğinin kabul edileceği ve Rize Üniversitesi'nin isim değişikliğinden sonra "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi" olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Öte yandan isim değişikliğine gidilen Rize Üniversitesi'nde halkın büyük bir bölümü tarafından beğenilmeyen üniversite logosunun da isim değişikliğiyle beraber değişebileceği bilgisine ulaşıldı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Üniversitesi'nin Adı Recep Tayyip Erdoğan Olacak...