Saadet, Mehmet Kazdal İçin Kur'an Ziyafeti Düzenliyor

Saadet, Mehmet Kazdal İçin Kur'an Ziyafeti Düzenliyor
SP Rize İl Başkanlığı, Trabzon'un Yomra ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden SP Rize İl Başkan Yardımcısı Eğitimci İşadamı Mehmet Kazdal adına Kur'an Ziyafeti düzenleyecek.

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı Basın Müşaviri Ramazan Bursa tarafından yapılan yazılı açıklamada trafik terörüne şehit verdiğimiz Saadet Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı Rize Akademi Eğitim Kurumları Yöneticisi İşadamı Mehmet Kazdal'ın adına yarın (22 Kasım Perşembe günü) Rize Eski Orta Camii'nde Kur'an ziyafeti düzenleneceği bildirildi.

Bursa açıklamasında şunları kaydetti: Hak’ka yolcu ettiğimiz Saadet Partisi İl Başkan Yardımcımız ve ÖĞ-DER Şube Başkanımız Merhum Mehmet Kazdal’ı son yolculuğuna binler uğurlamıştır. Cenazeyi haber alan sevenleri, arkadaş ve dostları cenaze törenine katılmak için adeta Rize’ye akın etmiştir.

Mehmet Kazdal Kardeşimiz, başta dost ve arkadaşları üzerine büyük etki bırakmış olmakla beraber Rize’mizede silinmesi zor izler bırakarak ahirete irtihal etmiştir.

Başta Rize Valimiz Sayın Nurullah Çakır olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yöneticileri, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri ve halkımız cenazemizle ve yaralılarımızla yakından ilgilenmişlerdir. Bu ilgi ve alakadan ötürü teşkilatımız ve aile adına çok teşekkür ediyoruz.

14 Kasım 2012 Çarşamba günü geçirdiği trafik kazasında Hak’ka yolcu ettiğimiz Merhum Mehmet Kazdal kardeşimizin şehadetinin üzerinden bir hafta geçmiştir.

Bu münasebetle 22.11.2012 Perşembe günü akşam namazından sonra Eski Orta Camii’nde Merhum Mehmet Kazdal Kardeşimiz için Kur’an Ziyafeti programı tertipledik.

Bu programa Merhum Mehmet Kazdal Kardeşimizin arkadaşlarını, dostlarını, sevenlerini ve tüm Rizelileri davet ediyoruz...