Saadet Partili Mesut Doğan: Seçimin kahramanı seçmendir

Saadet Partili Mesut Doğan: Seçimin kahramanı seçmendir
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, yaptığı basın açıklamasıyla başta İstanbul seçim sonuçları olmak üzere ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, yaptığı basın açıklamasıyla başta İstanbul seçim sonuçları olmak üzere ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçimin kahramanının seçmen olduğunun altını çizen Doğan, “Artık sorunları konuşma ve çözme zamanı geldi. Ekonomide, sosyal hayatta, dış politikada ülkemizi bekleyen çok büyük zorluklar var.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, gündeme ilişkin basın açıklaması yaptı. İstanbul seçimlerinin kamuoyunun gündemini bir süre daha meşgul edeceğini ifade eden Doğan, Cumhurbaşkanı’na sorunlarını, sıkıntılarını, rahatsızlıklarını iletemeyen seçmenin İstanbul seçimleriyle mesajını direkt ulaştırdığını kaydetti. İstanbul seçimlerinde ipi göğüsleyen İmamoğlu’nu tebrik eden Doğan, “Ama altını kalın çizgilerle çizerek ifade etmek isterim ki seçimin kahramanı seçmendir, insanımızdır. Seçmen işine geldiğinde tercihine saygı duyan, işine gelmediğinde saygı duymayan zihniyeti cezalandırmıştır. Seçmen AK Parti’ye sahibi olduğunu zannettiği makamların aslında emanet olduğunu hatırlatmıştır.” dedi.

EN DEĞERLİ ŞEY BİRLİK VE BERABERLİKTİR

“Artık seçim bitti. Şimdi sorunlarımızı konuşma ve çözme zamanı” diyen Doğan şunları ifade etti:

“İşçimiz, çiftçimiz, emeklimiz, memurumuz, gencimiz, kadınlarımız vs. artık sorunlarının konuşulmasını ve çözülmesini bekliyor. Tam bu noktada şunu hatırlatmak isterim. Evet, ekonomide, sosyal hayatta, dış politikada ülkemizi bekleyen çok büyük zorluklar var ama bütün bu sorunlarımızı çözmek için gerekli zemini oluşturacak ilk adımımız, birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, ortak paydalarımızı artıracak, kutuplaşmayı azaltacak, kızgın demiri soğutacak adımlar ve icraatlar olmalı. Bu ülkeye verilebilecek en büyük zarar, İnsanları kutuplaştırmak, ayrıştırmak ve ötekileştirmektir. Çünkü bir ülke için en değerli şey birlik ve beraberliktir. Bunu da temin etmenin yolu ortak paydalarımızı çoğaltmak ve güçlendirmektir.”