Saadet Pazar İlçe Başkanını Seçti

Saadet Pazar İlçe Başkanını Seçti
Saadet Partisi Rize'nin Pazar ilçesinde düzenlediği kongrede Pazar ilçe başkanlığına Mustafa Avcı seçildi.

Saadet Partisi Pazar İlçe Teşkilatı, 3. olağan kongresini yaparak yeni ilçe başkanını seçti.

Pazar Belediye Düğün ve Kültür Salonunda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen kongredeki seçimde, Mustafa Avcı, katılan üyelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanı seçildi.

Divan başkanlığını Ramazan Bursa'nın yaptığı kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, MHP İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, CHP İlçe Başkanı Mahmut Telatar, BBP İlçe Başkanı Mühittin Ayrılmış, Saadet Partisi il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları ile partililer katıldı.

Başkanlığa seçilen Avcı, yaptığı teşekkür konuşmasında, merhum genel başkanları Necmettin Erbakan'ın çizgisinden sapmayacaklarını belirterek, ''Hiçbir zaman Milli Görüş davamızdan taviz vermeyeceğiz. Biz bu davanın neferleri olmaya devam edeceğiz. Yükümün ağır ve büyük olduğunu biliyorum. Usanmadan davamız için çalışacağız. Amacımız tüm insanları kucaklamaktır. Hocamızdan aldığımız terbiye budur. Şimdi Pazar'da Milli Görüş bayrağını daha ilerilere götürmek için sizlere söz veriyorum'' dedi.

Avcı'nın yönetim kurulu listesinde Ali Kemal Eyüboğlu, İsmail Hakkı Hacısalihoğlu, İsmail Şeker, Yavuz Şeker, Muhammet Tonyalı, Mehmed Beyazgül, Halil İbrahim Albaş, Sait Ferah, Hasan Eyüpoğlu ve Cumalı Kasap yer aldı.

1.20110501184737..jpg