Sakarya’da 15 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 5 Organizatör Tutuklandı

Sakarya’da 15 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 5 Organizatör Tutuklandı
Sakarya'nın Hendek ilçesinde Adana'dan geldikleri ve İstanbul'a gitmek için bekledikleri belirlenen 15 düzensiz göçmen jandarma ekiplerince yakalandı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Adana'dan geldikleri ve İstanbul'a gitmek için bekledikleri belirlenen 15 düzensiz göçmen jandarma ekiplerince yakalandı. Organizatör olduğu tespit edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Hendek ilçesinde Adana'dan Sakarya'ya buradan da İstanbul'a götürülecekleri tespit edilen 15 düzensiz göçmenle 8 organizatör yakalandı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde 15 düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan organizatörlerden 5'i de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.