Samsun'da silahla ateş eden şahıs yakalandı: 92 boş kovan ele geçirildi
Yayınlanma:
Samsun'un Ladik ilçesinde havaya ateş eden bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.
Olay yerinde 92 adet boş kovan bulunurken, şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda ruhsatlı tabanca ve yüzlerce fişek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, çevreden gelen silah sesleri üzerine Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, F.P. (49) isimli şahsın tabancayla havaya ateş ettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemede 92 adet boş kovan bulunurken, şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatlı tabanca, 5 adet şarjör ve 332 adet fişek ele geçirildi.
Şüpheli F.P. hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Karadeniz