Samsun’da Silahla Yaralama Zanlısı 4 Kişi Adliyede
Yayınlanma:
Samsun'da bir kişinin hem bıçakla hem de tüfekle vurularak yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.
Samsun'da bir kişinin hem bıçakla hem de tüfekle vurularak yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan C.G. yaralandı. Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan C.G. tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili B.Ç.,M.B., E.T. ve A.K.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel