Şanlıurfa İle Saraybosna Kardeş Şehir Oldu

Şanlıurfa İle Saraybosna Kardeş Şehir Oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Saraybosna Belediyesi kardeş şehir oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Saraybosna Belediyesi kardeş şehir oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, imzalanan protokolü Türkiye, Türkiye'den büyüktür notuyla paylaştı.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic ile bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bosna Hersek Saraybosna Belediyesi arasında imzalanan protokol ile iki şehir kardeş şehir oldu. Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic, Belediye binasında gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Beyazgül, Türkiye, Türkiye'den büyüktür notuyla yaptığı paylaşımda asırlardır süren kardeşliğin bu akid ile taçlanmasını diledi.

Şanlıurfa İle Saraybosna Kardeş Şehir Oldu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.