Şanlıurfa’da 55 Yıllık Su Kulesinin 15 Saniyede Yıkıldığı An Kamerada

Şanlıurfa’da 55 Yıllık Su Kulesinin 15 Saniyede Yıkıldığı An Kamerada
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde depremde hasar gören 55 yıllık su kulesi, iş makinesiyle yaklaşık 15 saniyede yıkıldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde depremde hasar gören 55 yıllık su kulesi, iş makinesiyle yaklaşık 15 saniyede yıkıldı. Kulenin yıkılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin vurduğu illerden Şanlıurfa'da, ağır hasar gören yapıların yıkımı devam ediyor. Viranşehir'in Yenişehir Mahallesi'nde 55 yıllık su kulesi de güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından iş makinesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yaklaşık 15 saniyede yerle bir olan su kulesinin yıkımı sırasında ortalık toz bulutuyla kaplandı. Su kulesinin yıkılma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Şanlıurfa’da 55 Yıllık Su Kulesinin 15 Saniyede Yıkıldığı An Kamerada

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.