Şanlıurfa’da Korkutan Deprem: Karaköprü 5,4 İle Sallandı

Şanlıurfa’da Korkutan Deprem: Karaköprü 5,4 İle Sallandı
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi 5,4 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, sarsıntı saat 10:40:58'de kaydedildi. Yerin yaklaşık 7,39 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin koordinatları 37.45717 N enlem ve 38.81533 E boylam olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.