Şarbak Güneysu'da incelemede

Şarbak Güneysu'da incelemede
Rize Valisi Zekeriya Şarbak Güneysu'da incelemelerde bulundu.

Rize Valisi Zekeriya Şarbak, Güneysu ilçesini ziyaret etti. 


İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ve Bayındırlık İl Müdürü Seyfettin Yılmaz ile Güneysu'yu ziyaret eden Şarbak'ı, ilçede Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe emniyet amiri Lütfi İnal ile diğer görevliler karşıladı.


Kaymakamlık binasını ziyaret eden Şarbak, Demirci'den ilçe hakkında bilgi aldı. Ardından Belediye Başkanı Minder'i makamında ziyaret eden Şarbak, yapılmakta olan hükümet binası hakkında bilgi aldı. 



Yapılmakta olan hükümet binasında incelemelerde bulunan Şarbak, ardından Kızılay tarafından yaptırılmakta olan eğitim ve rehabilitasyon merkezini inceledi.


Şarbak, çok iyi şekilde tasarlanan rehabilitasyon merkezinin 'biri işletsin' mantığıyla değil, hizmet amaçlı kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 


Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de, “ İşletmesi kime ait olursa olsun hizmet etme mantığının ön planda olması gerektiğini vebu çerçevede başarının sağlanabileceğini vurguladı”.



Şarbak ve beraberindekiler, daha sonra ilçeden ayrıldı.