’satmıyorum Kullanıyorum’ Diyen Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Yayınlanma:
Adana'da uyuşturucu sattığı öne sürülen ve adresinde 840 gram esrar ile 45 kök Hint keneviri ele geçirilen zanlı tutuklandı.
Adana'da uyuşturucu sattığı öne sürülen ve adresinde 840 gram esrar ile 45 kök Hint keneviri ele geçirilen zanlı tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Seyhan ilçesine bağlı Gökçeler Mahallesi'nde bir kişinin uyuşturucu satışı yaptığı bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine adrese baskın yaparak, Osman Mert Ö.'yü yakaladı. Yapılan aramada ise 840 gram esrar ve 45 kök Hint keneviri ele geçirildi. Şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Osman Mert Ö. sorgusunda, satmak için değil kullanmak için esrar ve Hint keneviri bulundurduğunu öne sürdü.
Şüpheli, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel