Savcı Olay Yerinde

Savcı Olay Yerinde
Rize'de cinnet getiren bir polis memuru, eşini boğduktan sonra iki çocuğunu silahla vurup intihar etti. Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul olay yerinde...

Rize'de cinnet geçiren bir polis memuru, eşini boğduktan sonra iki çocuğunu silahla vurup intihar ederken, olayı duyan Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul olay yerinde incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak Kervan Apartmanı 2. katta oturan polis memuru Çağatay Olgun (35), bir süredir geçimsizlik yaşadığı eşi Gülseren Olgun (33) ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan ve cinnet geçiren polis memuru Olgun, koridorda eşi ile yaşadığı boğuşma sonrasında eşini boğarak öldürdü.

Ardından oğulları Mustafa Gökberk Olgun (7) ve Altuğ Berk Olgun (4) isimli iki çocuğunu silahla vuran Polis memuru Olgun aynı tabanca ile kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti. Komşularının da ihbarı ile olay yerine gelen ve kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, polis memuru, eşi ve 2 çocuğunun cansız bedeniyle karşılaştı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuklardan birinin yolda hayatını kaybettiği, diğer çocuğun ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan 11 yıllık polis memuru olan ve 5 yıldır da Rize'de görev yapan Adana nüfusuna kayıtlı polis memuru Çağatay Olgun'un ölmeden önce bir polis memuru arkadaşını arayarak olayı anlattığı ve “Çocuklarımı vurdum, onları kurtarın” dedikten sonra telefonu kapattığı öğrenildi.

sammaz-demirtas-halil-bakirci-1.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/cinnet-getiren-polis-degil,-esi-12238.htm

https://www.olay53.com/haber/rize-bu-olaylacalkalandi-12232.htm

https://www.olay53.com/haber/polis-memuru-ailesini-katletti-3-olu-1-yarali-12229.htm