Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

Seçmen Listeleri Askıya Çıktı
30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlanan seçmen listeleri, mahalle muhtarlıklarında askıya çıktı.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlanan seçmen listeleri, mahalle muhtarlıklarında askıya çıktı. Listeler, 23 Ocak 2014 günü akşam saat 17.00'ye kadar askıda kalacak.

TIKLAYIN ÖĞRENİN

Seçmen listelerinin askıya çıkmasıyla ilgili bilgi veren Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi Muhtarı Halim Gerçel, 2014 Mahalli İdareler Seçimleri için muhtarlık bölgesi seçmen askı listelerinin 10 Ocak 2014 Cuma günü sabah saat 08.00'den itibaren askıya çıktığını bildirdi. Muhtar Gerçel, ''Listeler, 23 Ocak 2014 Perşembe günü akşam saat 17.00'ye kadar askıda kalacak. Askı listesi, cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere vatandaşlar tarafından görülebilir. Bu listelerde ismi olmayan kişiler, İlçe Nüfus Müdürlüklerine giderek kayıtlarını yaptıracaklar ve buradan alacakları belge ile İlçe Seçim Kurulu'na başvurup liste kaydına girecekler. Bu liste güncellendikten sonra tekrar askıya çıkacak ve vatandaşlara seçmen kartları dağıtılacak'' dedi.

TIKLAYIN ÖĞRENİN