Sedat Peker’den Haluk Koç’a Bomba Cevap !

Sedat Peker’den Haluk Koç’a Bomba Cevap !
İsmi vermeden Ünlü İş Adamı Sedat Peker’i kast ederek, 3. Sınıf mafya yakıştırmasında bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç’a Sedat Peker’in cevabı gecikmedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, CHP Genel Merkez binasında düzenlediği basın toplantısında Ünlü İş Adamı Sedat Peker’i kast ederek, 3. Sınıf mafya yakıştırmasında bulundu. Peker’in Koç’a cevabı ne koçluğu kaldı ne siyasetçiliği türünden oldu.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine 3. Sınıf mafya yakıştırmasında bulunan Koç’a göndermede bulunarak, “3.sınıf mafya babası olmak, tüm hayatı muhalefette geçmiş 5.sınıf bir politikacı olmaktan çok daha onurludur.” ifadesinde bulundu.

sedat-peker’den-haluk-koc’a-bomba-cevap-!.jpg

Haluk Koç, bugünkü basın toplantısında "Bugün basında var. Savcılara bir çağrı var. Eğer kendileri harekete geçmeyeceklerse bu ifadeler karşısında ben buradan açık çağrı yapıyorum: Türk Ceza Kanunu'nun 106. maddesi açık. Cumhuriyet Savcılarının bu 3. sınıf mafya babaları için harekete geçmesi gerekiyor" ifadesinde bulunmuştu.