Şehir Magandası Pompalı Tüfekle Etrafa Dehşet Saçtı

Şehir Magandası Pompalı Tüfekle Etrafa Dehşet Saçtı
Ankara'da park yeri sebebiyle tartıştığı komşusuna sinirlenen bir kişi, elindeki pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş etti. Şans eseri can kaybı veya yaralanmanın olmadığı olay vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Yenimahalle ilçesi Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, komşusuyla park yeri tartışmasına giren bir kişi, pompalı tüfekle etrafa ateş etmeye başladı. Şans eseri can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olay vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis ekiplerince yakalanan saldırgan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Şehir Magandası Pompalı Tüfekle Etrafa Dehşet Saçtı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.