Şehit Jandarma Er Kabri Başında Anıldı
Yayınlanma:
Samsun'un Bafra ilçesinde şehit jandarma er kabri başında dualarla anıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde şehit jandarma er kabri başında dualarla anıldı.
Siirt'in Pervari İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini ifa ederken 27 Ekim 1991 tarihinde Koğanağzı köyünde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olan Jandarma Er Aydın Uyar, şehadetinin 32.yılında Bafra Şehitliğindeki kabri başında dualarla yâd edildi. Program okunan Kur'an-ı Kerim ve dua ile sona erdi.
Anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Türk Diyanet Vakıf- Sen Samsun İl Başkan Yardımcısı Bafra Hal Cami İmamı Asım Kalyoncu ve şehidin yakınları katıldı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel