Şehit Polis Kabri Başında Anıldı

Şehit Polis Kabri Başında Anıldı
Samsun'un Bafra ilçesinde şehit polis Ramazan Arslan kabri başında dualarla anıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde şehit polis Ramazan Arslan kabri başında dualarla anıldı.

Van'ın Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde görevli iken 15 Nisan 2010 tarihinde operasyon dönüşü içinde bulunduğu ekip aracının Albayrak köyü yakınlarında takla atarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ramazan Arslan, şehadetinin 13. yılında Keresteci Mahallesi'nde kabrinin başında dualarla yad edildi.

Keresteci Mahallesi Camisi İmamı Salim Nar'ın okuduğu Yasin-i Şerif ve duanın ardından program sona erdi.

Anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü polis memurları ve şehidin yakınları katıldı.

Şehit Polis Kabri Başında Anıldı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.